Terug naar Vereniging

Lid worden?

Voetbalvereniging Poolster – Spijk

Alvorens u in te schrijven dient u zich het volgende te realiseren: indien u in de laatste 5 jaar lid bent geweest van een andere voetbal vereniging treedt de overschrijvingsprocedure in werking.
Op de pagina kunt u zich digitaal inschrijven. Wilt u zich liever per post inschrijven dan kan dat via onderstaande link.

>>Klik hier en print uit<<

Het inleveren van het aanmeldingsformulier – lidmaatschap kan bij:

Peter M. Kooistra
Hoofdweg-Zuid 13 te Spijk

Persoonsgegevens

Achternaam *

Tussenvoegsel

Volledige voornamen *

Roepnaam *

Nationaliteit *

Geslacht
ManVrouw

Geboortedatum *

Geboorteplaats *

Legitimatie *

Legitimatienummer *


Adresgegevens

Straat *

Huisnummer *

Postcode *

Woonplaats *


Contactgegevens

Telefoonnummer *

Email adres *


Overige

Ondergetekende wil betalen per:
MaandKwartaalHalf jaar

Opmerkingen


Voorwaarden

Personen vanaf de leeftijd van 10 jaar dienen een pasfoto in te leveren bij de secretaris! Het gezicht op de pasfoto moet van de KNVB binnen de volgende afmetingen vallen:
breedte 2,7 cm x hoogte 3,5 cm.

Betalingen geschieden uitsluitend via een machtiging. Verzoek om de contributie automatisch over te maken naar IBAN : NL31 SNSB 0904 0028 37 t.n.v. v.v. Poolster te Spijk. U dient dit zelf met uw bankinstelling te regelen. Ook wanneer u het lidmaatschap beëindigt zult u zelf contact met uw bank moeten opnemen om de overschrijving stop te zetten.

Het lidmaatschap loopt van verenigingsjaar tot verenigingsjaar, te weten 1 juli t/m 30 juni. Men is verplicht over deze periode contributie te betalen. Dus ook wanneer men midden in het seizoen het lidmaatschap opzegt ! Opzegging van het lidmaatschap dient voor 30 juni plaats te vinden en uitsluitend bij de secretaris.

Naam lid/ ouder/verzorger *

Ondergetekende heeft kennis genomen van de voorwaarden en bevestigt hiermee de opgave als lid van de voetbal vereniging Poolster!

Akkoord

captcha
Neem bovenstaande code over:

Aanmelden

Alvorens u in te schrijven dient u zich het volgende te realiseren: indien u in de laatste 5 jaren lid bent geweest van een andere voetbalvereniging treedt de overschrijvingsprocedure in werking.   Spelerspas Personen van 10 jaar of ouder dienen samen met dit aanmeldformulier een pasfoto in te leveren. (pasfoto conform geldende maatstaven Nederlandse overheden) …

Afmelden

Wilt u zich (of iemand) als lid afmelden, dan dient u dit schriftelijk of per mail te doen via de secretaris.  Het lidmaatschap loopt van verenigingsjaar tot verenigingsjaar, te weten 1 juli t/m 30 juni. Men is verplicht over deze periode contributie te betalen, ook indien het lidmaatschap gedurende het seizoen wordt opgezegd. Het lid (of de …

Contributiegelden

Hoeveel kost het lidmaatschap voor u? Op deze pagina staat beschreven welke kosten er zijn voor een lidmaatschap bij de voetbalvereniging Poolster en in welke termijnen dit voldaan kan worden. U kunt er voor kiezen om de kosten per maand, kwartaal, per half jaar of per jaar te voldoen. U dient de contributie vooraf te …

Overschrijvingen / wijzigen van gegevens

Overschrijving van een andere vereniging naar v.v. Poolster Voor overschrijving naar v.v. Poolster dient u zich als lid eerst bij ons aan te melden en dient u zich af te melden bij uw oude vereniging. Na uw aanmelding wordt de overschrijving aangevraagd en geregeld door secretariaat Na het invullen en opsturen van het inschrijfformulier hoeft u niets Meer te …