Terug naar Sponsoring

Sponsor van de Week

Per thuiswedstrijd van Poolster 1 zullen twee van onze trouwe sponsoren worden uitgenodigd om een bezoek aan onze vereniging te brengen en de sfeer rond Poolster te proeven. In de twee weken hierop volgend zullen wij vervolgens deze sponsoren in het zonnetje zetten door ze ieder een week in de spotlights te zetten. Onderstaand de sponsoren die we vanaf het begin van het seizoen 2014-2015 reeds middels een item een week in de spotlights hebben gezet.

 

Bouwbedrijf Dijkman uit Bierum

Bouwbedrijf Dijkman is voor Poolster al meerdere keren een betrouwbare sponsor gebleken. Hun betrokkenheid, ook leden van familie spelen bij onze vereniging, gaat verder dan het beschikbaar stellen van een tenue. Ook kan altijd een beroep op de firma worden gedaan als Poolster zaken op bouwkundig gebied wil overwegen of realiseren. Deze sponsoren steken dan ook letterlijk de handen uit de mouwen. Het bedrijf is opgericht in 1928 en u kunt voor al uw werkzaamheden rondom nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoudswerkzaamheden bij het bouwbedrijf terecht.

Neem gerust contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken. Samen met uw wensen realiseren zij graag uw bouwplannen.

logo Gebr. Dijkman

Bo

Werkzaamheden die zij bieden

Dijkman nieuwbouw

 • Kozijnen
 • Nieuwbouw
 • Verbouw
 • Dakkapellen
 • Renovatie
 • Trappen
 • Badkamer

 

 

 

De werkwijze

Bouwbedrijf Dijkman betrekt u als opdrachtgever tijdens het volledige bouwproject.Dijkman werkplaats

U wilt graag meepraten en meebeslissen op het moment dat u dat wenst vanaf het ontwerp tot en met de eindoplevering.

Dit is precies waar de gebroeders Dijkman veel waarde aan hechten gedurende de samenwerking.

Hun dienstverlening is voor zowel particulieren en bedrijven toegankelijk.

 

Hier is het bedrijf gevestigd

Dijkman pand

Breng eens een bezoek aan de website van het bouwbedrijf en zie o.a. diverse projectfoto’s :http://www.bouwbedrijfdijkman.com

 

Dijkman adresgegevens

 

 

 

 

 

 

 

rij ballenrij ballenrij ballen

rij ballen

 

 

 

COOP Buist

Supermarkten die vallen onder de Coop-formule zijn modern ingericht, hebben een ruime en overzichtelijke opzet en vervullen een brede buurtfunctie. De winkels kennen een verkoop-vloeroppervlakte tot ca. 1000 vierkante meter. Coop streeft ernaar de beste supermarkt van de omgeving te zijn! De Coop supermarkt, er zijn er meer dan 100, is herkenbaar aan uitstekende kwaliteit van verse producten en een zeer breed assortiment. Naast een hoog serviceniveau blinkt de formule ook uit door zijn scherpe prijzen. De klant staat centraal in alle Coop supermarkten. Daarom is er ook aandacht voor bewust en verantwoord consumeren. Door het presenteren van extra productinformatie, het verstrekken van recepten en folders, wordt de klant proactief op ideeën gebracht.

faciliteiten COOP

COOP-Buist1

In Spijk vinden we alweer een aantal jaren de winkel van de familie Buist met de Coop-formule. “Eem noar Bolt” werd al snel “Eem noar Buist” en snel was de familie ingeburgerd in het Spijkse. Niet alleen Spijksters, maar ook van de omliggende dorpen hebben klanten voor hun boodschappen de weg naar de supermarkt gevonden. Ook “boodschappen” voor de v.v. Poolster worden wekelijks bij de Coop winkel van Buist getrokken.

Naast de zaken die via de groothandel worden ingekocht tracht Poolster zoveel mogelijk om bij de lokale middenstanders diverse spullen aan te kopen, zeker wanneer het een sponsor van de vereniging betreft. In dit specifieke geval worden bijvoorbeeld de vleesprijzen voor de programma’s en de fruitdoos bij ziekte of blessures steevast bij Buist gehaald. En gelukkig is de familie Buist ook bereid geweest om de lokale vereniging Poolster waar het kon een helpende hand toe te steken. Zo spelen de D-junioren in een tenue van Coop en steunt “Buist” ons ook op andere manieren. Tot op heden een fijne samenwerking die we graag nog jarenlang voortzetten !

 

coop vers

WIST U DAT ……………………..?

DE STATIEGELDACTIE

Samen & sterk
Coop draagt graag bij aan een betere wereld. Daarom steunen wij – samen met u – wisselende goede doelen. U doneert uw statiegeld, wij verdubbelen het bedrag.

Zo hebben we in de afgelopen jaren samen al ruim € 1.000.000 aan vele goede doelen kunnen schenken. Dat geeft weer aan wat een prachtige klanten wij hebben!

Van kinderen tot apen
Iedere circa 8 weken kiezen we een nieuw goed doel. Uitgangspunt is om heel verschillende soorten charitatieve instellingen te steunen. Zo hebben we een statiegeldactie voor CliniClowns georganiseerd die zich specifiek richtte op kinderen. Maar ook Het Nationaal OuderenFonds en de Stichting AAP zijn aan bod gekomen, net als meer internationaal georiënteerde instellingen zoals Unicef en het WWF.De klant kiest het goede doel
Sinds dit jaar heeft de klant van Coop een nog grotere rol in de selectie van goede doelen voor de statiegeldactie. Klanten met een klantenkaart kunnen via internet hun suggestie voor een goed doel doorgeven. De coöperatieraad van Coop maakt de uiteindelijke keuze.

Wie wilt u steunen?

Welke charitatieve instelling kan volgens u wat extra steun gebruiken? Als lid van onze coöperatie kunt u een charitatieve instelling voordragen voor een statiegeldactie. Coop maakt een voorselectie en de Coöperatieraad (bestaande uit afgevaardigde klanten van Coop) maakt de definitieve keuze.

Meer informatie? Kijk op www.coop.nl 

COOP-Buist1Coop contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rij ballenrij ballenrij ballenrij ballen

 

 

 

DXL ad

Deli XL

Deli XL is totaalleverancier voor de foodservice markt. Het bedrijf is klanten in horeca, catering en zorg van dienst met betrouwbare leveringen, een totaal assortiment en additionele diensten.Totaalaanbod in lekkere kwaliteitsproducten Wie zijn gasten, cliënten, bewoners of patiënten iets lekkers voor wil zetten, heeft verse groenten nodig en goede kwaliteit vlees of vis. Kruidenierswaren en diepvriesproducten. Maar ook tafelservies en schoonmaakmiddelen. Deli XL biedt hierin een totaalaanbod van A-kwaliteit.Advies, inspiratie en efficiëntie. Maar totaalleverancier zijn gaat voor Deli XL verder dan het hebben van een uitgebreid assortiment. Zij bieden klanten ook ondersteunende diensten waardoor zij nog efficiënter kunnen werken.

 

Met advies, slimme bestelsystemen en een minimum aan administratieve stromen dragen zij bij aan het succes van de klanten. Dankzij het fijnmazige distributienetwerk met gespecialiseerde regionale vestigingen, verscentra, distributiecentra en eigen wagenpark is DeliXL in staat om praktisch altijd op tijd bij de klant aan de deur te staan.Met passie voor food en passie voor service werken ze aan het bereiken van een gezond resultaat. Voor de medewerkers, voor onze klanten en voor ons bedrijf. Zij nemen daarbij actief en met een eigen visie onze verantwoordelijkheid voor medewerkers, klanten en de maatschappij.

Deli XL Groningen

Deli XL Groningen is dé horeca totaalleverancier van de regio. Door onze persoonlijke benadering, onze no-nonsens mentaliteit en onze hoge servicegraad staan ze naast de klant. Zij ondersteunen u zowel bij de inkopen en het verkopen van producten als ook bij het succesvol maken van uw onderneming. Dat maakt Deli XL de meest complete foodservice groothandel. Persoonlijk contact is één van de speerpunten van Deli XL. De medewerkers werken vaak al vele jaren bij het bedrijf en dat geeft veel vertrouwen en een hoge betrouwbaarheid.DXL logo compleet

Deli XL Groningen levert alle versartikelen, diepvriesproducten en kruidenierswaren voor o.a. een succesvolle horecakeuken. Vanzelfsprekend voldoen al hun producten aan de hoogste kwaliteitseisen.

De vestiging Groningen is tevens een volwaardige drankengroothandel en kan u voorzien van alle dranken, van frisdrank tot speciaalbieren. Zij beschikken daarnaast over een uitgebreid assortiment sterke drank en hebben een eigen Wijnhuis.

DXL contact

DXL openingstijden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rij ballenrij ballenrij ballenrij ballen

 

De Jong winkelpand

De Jong Bedden en Wonen

De Jong Bedden en Wonen uit Delfzijl, Appingedam houd zich al meer dan 20 jaar bezig met de verkoop van duurzame en verantwoorde zit en –slaapsystemen die zorg dragen voor uw welverdiende rust. Van de Jong zult u altijd een eerlijk en deskundig advies krijgen. Op de slaapafdeling vindt u o.a. boxsprings, ledikanten, linnenkasten, slaapsystemen en een uitgebreide collectie bedtextiel. Bent u op zoek naar een fauteuil op maat? Dan bent u van harte welkom op onze afdeling zitcomfort. Daar vindt u een uitgebreide collectie relax, comfort, ergonomische en sta-op fauteuils.

Slapen

Bij De Jong Bedden en Wonen vindt u een slaapafdeling waarin alle aspecten van de zo belangrijke nachtrust zijn benoemd. Zo vindt u in het pand aan de Sikkel te Delfzijl alle informatie en modellen boxsprings, ledikanten, senioren ledikanten, bodems en matrassen alsook linnenkasten, dekbedden en kussens, bedtextiel en de merken Tempur en Auping. Ook zijn er diverse showroommodellen die voor aantrekkelijke prijs worden aangeboden.

Zitten

Bent u opzoek naar een fauteuil op maat? Dan bent u van harte welkom op de afdeling zitcomfort. Daar vindt u een uitgebreide collectie relax, comfort, ergonomische en sta-op fauteuils. 

De Jong openingstijden

De Jong contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rij ballenrij ballenrij ballenrij ballen

 

TIPB logo

 

Al meer dan 30 jaar staat Technisch Installatiebedrijf Piet Bakker klaar om particulieren en de middenstand in de provincie Groningen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bij nieuwbouw, verbouw en renovatie op het gebied van gas, water, elektra, zinkwerken, koperwerken en zonnepanelen is het een vakkundig installateur. Tevens is het bedrijf erkend Nefit-dealer. Bij alle werkzaamheden staat maatwerk en kwaliteit uiteraard voorop. Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u terecht op www.bakkertzandt.nl of u kunt geheel vrijblijvend contact opnemen.

TIPB slogan

Technisch Installatiebedrijf Piet Bakker is aangesloten bij Uneto-VNI, de werkgeversorganisatie voor installatiebedrijven en elektrotechnische detailhandel. Het bedrijf zet zich in voor vakmanschap, professionaliteit en betrouwbaarheid. Men is VCA-gecertificeerd, een certificaat dat zich richt op veiligheid, gezondheid en het milieu. Deze cursus heeft als doel om veiliger en gezonder te gaan werken. Hierdoor staat niet alleen kwaliteit, maar ook veiligheid hoog in het vaandel.

TIPB gegevens

TIPB cert

 

Bij installatiebedrijf Bakker blijft het niet bij installeren alleen. Ze kunnen u ook helpen bij de andere fasen van het installatieproces. Zo staan ze u ook gerust bij tijdens het ontwerp en bij de keuze van de te kiezen onderdelen. Dit zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van bijvoorbeeld een verwarmingsinstallatie, badkamer of andere technische aanpassing.

TIPB projectTIPB wagenTIPB montage

 

 [ klikt op op de foto voor een grotere weergave]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rij ballenrij ballenrij ballenrij ballen

 

 

TPG Eemshaven

Theo Pouw Secundaire Bouwstoffen bv in Eemshaven verzorgt op- en overslag en transport van primaire en secundaire bouwstoffenbetonproductie en inname en verwerking van verontreinigde grondstromen en diverse soorten bouw- en slooppuin

Voor de verwerking beschikken wij over een thermische reinigerimmobilisatie-installatie en mobiele breekinstallaties. Materiaal dat niet in Eemshaven kan worden gereinigd, wordt per schip getransporteerd naar onze vestiging in Utrecht voor verwerking met één van onze andere technieken.

TPG pics

Op de website van de Theo Pouw Groep vindt u meer informatie, waaronder:

.


TPG plantIn de loop der jaren heeft de Theo Pouw Groep zich een stevige positie als toeleverancier voor de grond-, weg-, water- en betonbouw verworven. Het personeelsbestand is sterk gegroeid tot meer dan 400 medewerkers. Kenmerkend voor ons bedrijf zijn onze flexibiliteit en het brede aanbod, zoals het leveren van primaire en secundaire bouwstoffen, betonproductie, het innemen, bewerken en reinigen van grond, sloopwerkzaamheden, het recyclen van bouw- en slooppuin en het verhuren van kranen, shovels, trucks en afvalcontainers.

.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet meer weg te denken uit het ondernemerschap van deze tijd. De Theo Pouw Groep beseft al decennia dat grondstoffen en bouwstoffen eindeloos herbruikbaar zijn. Een inzicht dat de afgelopen 30 jaar resulteerde in een breed scala aan energiebesparingsmaatregelen en duurzame toepassingen.

Bij het uitoefenen van onze werkzaamheden is het uitstoten van CO2 onvermijdelijk. De Theo Pouw Groep zoekt en onderzoekt in de breedste zin naar mogelijkheden om deze uitstoot zo veel als mogelijk te reduceren. Dit reikt van het vervangen van de kranen en shovels door groene varianten, tot het gebruik van secundaire producten in bijvoorbeeld beton en het onderzoek naar een 100% gerecycled product. Het streven is om in 2020 onze bedrijfsactiviteiten zo neutraal mogelijk uit te voeren. Een belangrijke stap om dit doel te bereiken was het behalen van de derde trede van de CO2-Prestatieladder op 26 januari 2012.

TPG kaart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rij ballenrij ballenrij ballenrij ballen

 

 

perdok logo

Afbouw Perdok al 75 jaar een begrip!perdok 5

 

Stukadoren, siergrindvloeren, sierpleister, glanspleister

Afbouw Perdok is in Groningen, Friesland of Drenthe uw specialist op het gebied van siergrindvloeren, sierpleister, glanspleister en stukadoors werkzaamheden. Afbouw Perdok is ruim 75 jaar een erkend en gerenommeerd afbouwbedrijf die zich altijd in het bijzonder op de particuliere klant heeft gericht.  De stukadoors van Afbouw Perdok doen meer dan alleen het aanbrengen van stukadoorswerk

Stukadoors werkzaamheden van kwaliteit

Dus bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een stukadoor voor een van de onderstaande werkzaamheden:perdok 4

perdok 3

VCA* & ESA certificaat

Veiligheid, gezondheid en milieu zijn binnen Afbouw Perdok van evenveel waarde als economische belangen. Er wordt veel aandacht besteedt aan de medewerkers zodat die over de juiste gereedschappen, hulpmiddelen en beschermingsmiddelen beschikken om voor u op een veilige en verantwoorde manier een kwaliteitsvloer te leggen. Dit alles wordt bevestigd door het VCA* certificaat en het ESA erkenningcertificaat.

 

Showroom wand, – vloer en plafondafwerkingen

De specialisten ontvangen u graag onder het genot van een kopje koffie of thee in de showroom. Daar zijn voor u op een sfeervolle, overzichtelijke wijze al onze wand, – vloer en plafondafwerkingen geëtaleerd. De deskundige adviseurs staan u graag te woord. Bel voor meer informatie of een offerte op maat (050) 528 06 80 of per mail.

 

perdok map

perdok adresperdok ot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rij ballenrij ballenrij ballenrij ballen

 

pakes logo tekst

” Op alle wegen komt men vis en patat van Pakes tegen ” 

Zo luidt het opschrift op de verkoopwagen van de familie Pakes uit Schildwolde. Al jaren achtereen is op de zaterdag van ongeveer 11.00 – 13.00 uur de wagen te vinden aan de Hoofdweg-Zuid, ter hoogte van de kruising met de Nesweg. Wilt u eens genieten van hetgeen de zee u te bieden heeft, dan kunt u bij de familie Pakes terecht.28 en 29-11-2014 079

 

 

De gebakken kibbeling en de lekkerbekjes zijn populair maar ook de haring en makreel vinden gretig aftrek in Spijk. Kom langs en zie de goede prijs/kwaliteit verhouding en trakteer uzelf op iets lekkers.

 

28 en 29-11-2014 080

 

Heeft u geen behoefte aan vis dan kunt u ook kiezen voor één van de heerlijke snacks. In de vitrine van de verkoopwagen is mooi het assortiment uitgestald. In één oogopslag vindt u uw favoriete snack. Uiteraard kunt u ook patat frites bij uw snack of vis nemen.

Zo is er voldoende keus voor het hele gezin !

 

 

28 en 29-11-2014 076

 

Heeft u geen contact geld

op zak? Geen probleem

want bij de verkoopwagen

van de familie Pakes kunt

u ook gewoon pinnen !

28 en 29-11-2014 077Uw bestelling voor vis wordt in één deel van de wagen voor u gereed gemaakt, de patat en snacks in het andere deel.

Vanzelfsprekend worden de snacks, het patat en de vis in aparte bakwanden gefrituurd waardoor de smaken niet mixen en wordt het gebruikte frituurolie zeer regelmatig vervangen om u de hoogste kwaliteit aan te kunnen bieden.
28 en 29-11-2014 073

28 en 29-11-2014 078

Heeft u al trek gekregen? Het is zo weer zaterdag! De verkoopwagen staat rond het middaguur paraat.

Het is niet voor niets dat de familie Pakes al jarenlang in Spijk graag geziene gasten zijn. Dit kan alleen maar als er kwaliteit geleverd wordt !!

 

28 en 29-11-2014 083

28 en 29-11-2014 072

 

Voetbalvereniging Poolster is al haar sponsoren dankbaar. En ondanks dat de verkoopwagen van Pakes alleen op de zaterdag in Spijk aanwezig is, hebben we toch een aantal keren een beroep op de familie kunnen doen. Dit waarderen wij zeer.

 

Uiteraard hopen wij dat Spijk en omstreken nog lang gebruik kan maken van de vis en snacks van Pakes en dat we combinatie van Pakes nog vaak op de wegen tegen mogen komen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Zeevis en snackhandel fam. Pakes, Schildwolde

 

 

 

 

 

 

 

 

rij ballenrij ballenrij ballenrij ballen

 

Per thuiswedstrijd van Poolster 1 zullen twee van onze trouwe sponsoren worden uitgenodigd om een bezoek aan onze vereniging te brengen en de sfeer rond Poolster te proeven. In de twee weken hierop volgend zullen wij vervolgens deze sponsoren in het zonnetje zetten door ze ieder een week in de spotlights te zetten.

vegter header

vegter mogelijkheden

vegter homepage

vegter bedrijfsauto

vegter contact

vegter telefoonnr

vegter cv ketels

vegter sanitair

vegter vloerverwarming

vegter ventilatie

vegter leidingelektra

vegter eindbanner

rij ballenrij ballenrij ballenrij ballen

Delftechniek 3

Uw vertrouwde adres voor automaterialen, gereedschappen, pbm’s, technisch onderhoud en advies

Wij zijn al sinds 1978 een vaste toeleverancier voor vele grote en kleine bedrijven en semi-overheden in Noord-Nederland.
Wij bedienen vele sectoren, zoals:
Delftechniek 2

 • industrie 
 • bouw 
 • automotive
 • scheepsbouw/ -vaart
 • installatie
 • landbouw Vanuit onze vestigingen in Delfzijl, Groningen, Farmsum en Assen leveren wij een totaalpakket aan producten.
  Via onze webshop kunt u deze 24 uur per dag, zeven dagen per week bestellen.
  Voor onderhoud en keuringen kunt u altijd rekenen op de kwaliteit en snelheid van onze eigen servicedienst. U kunt bij ons terecht voor:
  Delftechniek 1
 • gereedschappen
 • bevestigingsmaterialen
 • persoonlijke beschermingsmiddelen
 • automaterialen 
 • industriële slangen
 • reinigings- en persluchttechnieken 
 • lastechniek 
 • motorenrevisie (zie: www.revisie.nuNeem gerust eens contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

 

Zoekt u auto-onderdelen? Wij gebruiken het online onderdelenzoekprogramma Aldoc. Ook voor andere benodigdheden voor uw auto kunt u terecht bij Delftechniek. Bijvoorbeeld voor Remvloeistoffen, Antivries, Koelvloeistoffen, Toevoegingen, Motorolie, Reiningsmiddelen en overige, Auto accessoires, Aanhanger toebehoren, Gordels, Sleepkabels, Spiegels, Tankdoppen, Wieldoppen of Ruitenwissers.

Delftechniek 5

Ook kunt u bij Delftechniek terecht voor een breed assortiment aan :

Gereedschappen

Diverse handgereedschap maar ook voor automotive, tuin, klim en verspanend

Machines

Accugereedschap en tevens electrisch, pneumatisch gereedschap en diverse handbediende en stationaire machines

IJzerwaren

Bouwverankering, hang- en sluitwerk, profielen, ketting, draad en sluitingen

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s)

Bescherming voor gehoor, voet, oor, ademhaling, gelaat, hand en hoofd zijn in diverse varianten beschikbaar

Middelen behorend bij Chemie

een breed assortiment aan lijmen, kitten, oplosmiddelen, verf, olie, vetten en pasta’s alsmede soldeermiddelen

Bevestigingsmaterialen

Bouten, moeren, ringen, schroeven, nagels en nieten maar ook tapes, touw, haken en ogen zijn te verkrijgen

Installatietechniek

Voor aandrijftechniek, leidingssystemen, slangen en koppelingen is Delftechniek een uitstekend adres

Delftechniek 4

Bezoek de website en verken de mogelijkheden van deze Sponsor van de Week. U vindt Delftechniek tussen Appingedam en Delfzijl

 

rij ballenrij ballenrij ballenrij ballen

van der zwaag

van der zwaag 2

 

van der zwaag 3

van der zwaag 6

 

van der zwaag 5

van der zwaag 4
van der zwaag 1

rij ballenrij ballenrij ballenrij ballen

carillon 2Al meer dan 30 jaar is Café Bar Carillon een begrip in en om Spijk. Aan ’t Loug 23 worden de dorpse zaken besproken onder het genot van een drankje maar kunt u ook terecht voor een hapje. En wees eerlijk, welke Spijkster heeft nou niet eens een patatje bij Sara gehaald of een biertje bij Piet besteld?

 

Afgelopen zomer mochten ze vieren dat ze 30 jaar in het café stonden en onlangs vierde het echtpaar hun 40-jarig huwelijk !  Ook langs deze weg nogmaals de felicitaties voor deze bereikte mijlpalen !!

 

carillon 6

Het bruin café vervult een belangrijke sociale functie als plaats waar stamgasten elkaar ontmoeten aan de bar of aan de stamtafel of waar men regelmatig langsgaat op een avondje uit. In de zaal van Carillon kunt u uitstekend terecht voor een vergadering, een bijeenkomst of feestje. In het geval van Poolster belanden we er meestal na een (periode)kampioenschap en is het zo gezellig dat men van geen ophouden weet.

carillon 3

Café Bar Carillon is een traditioneel bruin dorpscafé, gelegen aan de eerste ring rondom het ‘torentje van Spiek’ . Houtwerk en lambrisering geven dit authentiek bruin café een erg uitnodigend karakter. De grootte van het bedrijf zorgt ervoor dat zelfs bij een beperkt aantal gasten de zaak al erg gezellig overkomt.

 

Ook voor een partijtje biljart of het gooien van een dartpijl bent u bij Carillon aan het goede adres. Wekelijks speelt de biljartclub haar wedstrijden in een ontspannen sfeer. Het darten, op dit moment erg in trek, mede door de internationale successen van onder andere Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen, vindt plaats in de zaal achter het café zodat optimale concentratie tijdens het gooien gewaarborgd is.

 

carillon 4

Café Bar Carillon is al vele jaren betrokken bij Poolster, de voetbalclub uit het dorp Spijk. Uitbater Piet Pijper is een echte voetbalman met een voorliefde voor FC Groningen. Voor Poolster heeft de familie Pijper veel gedaan. Zo was Cafe Bar Carillon samen met DOAC speelautomaten de shirtsponsor in de jaren ’90 toen het 1e elftal glorietijden kende en een echt kampioenschap en promotie mochten vieren.

Nog steeds geeft Carillon blijk van steun aan onze voetbalclub. Vorig seizoen werd het 3e elftal voorzien van nieuwe tenues. Ook hier vond een samenwerking plaats, nu prijkt de naam van Carillon samen met installatiebedrijf Vegter op de shirts van het team. Er kan niet genoeg benadrukt worden hoe belangrijk het voor een dorpsclub is om een beroep te mogen doen op dit soort sponsoren.

 

carillon 5

Wij, en met ons heel Spijk, hopen nog een lange tijd terecht te kunnen bij Piet en Sara. Het spandoek, dat bij het 30-jarig jubileum aan het pand hing, vat samen waar het in 3 decennia om heeft gedraaid. “Gezelligheid kent geen tijd ….”

carillon 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rij ballenrij ballenrij ballenrij ballen

 

 

 

 

Snel bloemenhuis Centrum

 

 

Snel - eigenaren

 

 

Kwaliteit en persoonlijk contact. Dat zijn volgens eigenaren Jan en Hetty Snel de kenmerken van Bloemenhuis Centrum Snel. Een florerend familiebedrijf dat al in 1952 werd opgezet, al was dat toen in de Solwerderstraat. Bloemenhuis Centrum Snel: voor bloemen, planten, aardewerk, glas en rietwerk, zijde planten en bloemstukken.

 

Contact informatie

Contactgegevens
Dijkstraat 68
9901AV Appingedam
Tel. 0596-622214

Snel - sfeer

Bloemen bestellen

Indien mogelijk graag (het liefst) één dag van tevoren.

Wij bezorgen ’s morgens rond 10 uur en ’s middags rond 3 uur.

Alle buiten plaatsen (rondom Appingedam) worden ’s middags bezorgd.

 

Bezoekt u de winkel van de familie Snel in Appingedam eens en laat u verrassen door keuze, prijs en kwaliteit.

Bloemenhuis Centrum : natuurlijk goed !

 

rij ballenrij ballenrij ballenrij ballen

 

Welkom bij visspecialiteitenzaak Perdok

perdok logo

 

perdok welkom

 

perdok assortiment

 

perdok aanbieding

 

perdok catering

klikt u op de plaatjes om deze in een groter beeld te kunnen bekijken

Perdok counterperdok vis

 

perdok prijslijst

 

rij ballenrij ballenrij ballenrij ballen

kuik logo

kuik omschrijving

kuik foto's

kuik contact

kuik werken

kuik logo full

 

rij ballenrij ballenrij ballenrij ballen

 

 

timmers logo full

Bent u op zoek naar een professioneel, betrouwbaar en vakkundig klusbedrijf in de omgeving van Groningen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Voor zowel particulieren als bedrijven kunnen wij met ruime ervaring, zowel kleine als grote klussen voor u verzorgen. Van timmerwerk tot volledige aanbouw, u bent altijd verzekerd van een mooi en vakkundig eindresultaat.

Op deze website vindt u een verscheidenheid aan diensten die wij kunnen leveren. Heeft u een speciale klus? Dan kunt u direct een vrijblijvende offerte opvragen via het contact formulier.

In Groningen hebben huishoudens en bedrijven in bepaalde gebieden veel last van aardbeving schade. Bekijk op onze pagina over aardbeving schade hoe u kunt profiteren van een aantrekkelijke vergoeding. Wij helpen u graag verder.

Klussenbedrijf Timmers is al 20 jaar dé specialist op het gebied van klussen in Groningen aan zowel bedrijfspanden als woningen. Wij proberen tijdens de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. U kunt hierbij denken aan weinig overlast en snelle en vakkundige afwerking. Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo krijgen wij regelmatig de huissleutel van klanten als zij op vakantie gaan, zodat als zij terugkomen alle werkzaamheden zijn verricht.

Klussenbedrijf Timmers staat voor:

 • Vakkundige afwerking
 • Een eerlijke en betrouwbare aanpak
 • Verzorgen van onderhoud, installatiewerk en verbouwing.
 • Een echte specialist op het gebied van klussen voor bedrijven en particulieren
 • 20 jaar ervaring
 • Het beste vakwerk van uitstekende kwaliteit.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u uit om vrijblijvend een offerte op te vragen. Wilt u direct de mogelijkheden weten dan kunt u via de onderstaande telefoonnummers meteen contact met ons opnemen. Tijdens het persoonlijke gesprek kijken wij samen naar de verrichte werkzaamheden en komen zo tot een prijsopgave.

timmers foto's

timmers waarom ons

Aardbeving schade

Jaarlijks vinden er in Nederland tientallen kleine aardbevingen plaats. Deze aardbevingen komen vooral voor in het zuiden van Nederland en helaas dus ook in Groningen. Het kan voorkomen dat de aardbeving zo hevig is dat er schade aan het huis ontstaat. Voor deze gevallen van aardbeving schade heeft de gemeente Groningen op 17 januari 2014 een akkoord gesloten met betrekking tot de gaswinning. Het akkoord ‘’vertrouwen op herstel en herstel van vertrouwen’’ houdt in dat voor de komende 5 jaar, van 2014 tot 2018, 125 miljoen euro is gereserveerd. Dit bedrag houdt in dat u maximaal €4000 kunt ontvangen voor de waardevermeerdering van de woning.  Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) voert de regeling uit.

Tegemoetkoming

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan de tegemoetkoming voor aardbeving schade. U kunt in aanmerking komen voor deze regeling als u woont in een van de volgende gemeentes: Appingedam, Bedum, Delfzijl, De Marne, Eemsmond, Loppersum, Slochteren, Ten Boer en Winsum. De regeling staat open voor woningeigenaren in deze negen gemeenten waar door de NAM voor tenminste 1000 euro aardbevingsschade is vastgesteld. En voor mensen die op of na 17 januari 2014 een bestaande woning hebben gekocht of een nieuwbouwwoning opgeleverd hebben gekregen. Ook woningeigenaren die hun huis bouwkundig (laten) versterken in overeenstemming met een schriftelijk advies van de NAM kunnen een beroep doen op de vergoeding.

Door de ruime ervaring van Klussenbedrijf Timmers bent u bij het juiste adres als het gaat om herstel van aardbeving schade. Onze specialisten zijn u graag van dienst en zullen ervoor zorgen dat alle schade tot in de puntjes wordt herstelt. Wij leveren alleen de beste kwaliteit producten en geven u graag advies en ondersteuning bij het aanvragen van de tegemoetkoming bij het SNN.

http://www.klussenbedrijftimmers.nl

timmers logo bright

Abiant omschrijvingAbiant SpijkAbiant missie

 

rij ballenrij ballenrij ballenrij ballen

Battjes1

 

Onderhoudsbedrijf André Battjes

 

Onderhoudsbedrijf André Battjes is sinds 2006 actief waarin de 39 jarige zelfstandige zijn eigen creativiteit kwijt kon. De ervaringen in loondienst, waarin alleen oplossingen volgens vaste stramien werden geaccepteerd, gingen Battjes tegenstaan waarna hij besloot om zijn eigen bedrijf te starten.

Battjes3
Vaak gaat het in zijn werk om renovatiewerkzaamheden. In de werkplaats in Oosterwijtwerd, worden voorbereidende werkzaamheden, zoals het aanmaken van kozijnen, uitgevoerd. Daarbij tracht Battjes zoveel mogelijk rekening te houden met het karakter van de panden.

Battjes4

 

Het bedrijf krijgt veel aanvragen van huiseigenaren die te maken hebben met aardbevingsschade. Zo nu en dan schrikt Battjes behoorlijk van de opgetreden schade. Scheuren in huizen worden volgens de HAS-methode gerepareerd.

Battjes2

Een reparatie van aardbevingsschade ziet er globaal als volgt uit ;
Haaks op de scheur worden een aantal voegen van 5 cm diep ingeslepen. Daarna wordt de zaak uitgespoeld en krijgt het de tijd om goed te drogen. Vervolgens worden er in de uitgeslepen voegen roestvrijstalen spiraalankers geplaatst in een bed van epoxy. Als dit voldoende uitgehard is, wordt de voeg weer aangebracht.

Battjes5Onderhoudsbedrijf Battjes kan bij aardbevingsschade de schademelding verzorgen en verder voor de klant optreden als contactpersoon. De klant hoeft dan feitelijk zelf niets te doen.

Een schade-expert neemt de schade op, fotografeert de schade en stelt een rapport op. Als de schade wordt toegekend, maakt Battjes een offerte en stuurt die naar de expert. Na goedkeuring van de offerte worden de herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Na opmaak van de factuur wordt deze door de klant voor akkoord getekend. De NAM voldoet daarna aan Battjes de rekening. Kortom, de klant heeft er geen omkijken naar, alle zorg wordt hiermee uit handen genomen.

 

Battjes6

 

 

rij ballenrij ballenrij ballenrij ballen

 

 

lijnema bedrijf

lijnema historie

lijnema bus

lijnema producten

lijnema familiebedrijf

lijnema contact

 

rij ballenrij ballenrij ballenrij ballen

 

DeWeerdt slijpenDeWeerdt contact

 

rij ballenrij ballenrij ballenrij ballen

 

De nieuwe sportzaak van Bé Mossel en zoon heeft een compleet nieuwe uitstraling gekregen. Eyecatcher is een in kleur gespoten sintelbaan op de vloer van de nieuwe winkel. Daaromheen zijn de sportartikelen in afzonderlijke sporthoeken gepresenteerd. In de nieuwe winkel wordt ook jeans en prettige vrijetijdskleding, zoals van Jack & Jones verkocht. Neem gerust een kijkje aan de Dijkstraat 70-72 in Appingedam.

Mossel winkel

 

Niet alleen kunt u al vele jaren terecht voor uw sportkleding. Ook een ruim assortiment schoenen is in de winkel aanwezig, of u nu iets zoekt in het sport-, wandel- of casual segment.

Mossel shop

Zoek je iets van FC Groningen ? Kijk dan ook eens bij Mossel Sport. Diverse artikelen als shirts, broekjes en kousen zijn beschikbaar maar ook vele andere merchandise van de FC is te koop.

 

 

Mossel sportprijzen

 

Een prijs is persoonlijk en smaken verschillen. Daarom heeft Sporthuis Mossel een breed en diep assortiment (diverse modellen, soorten, prijzen en kleuren). Het kan niet anders of de sportprijs die u zoekt zit erbij. Indien dit niet het geval is nodigen wij u uit contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bekijken.
Bent u geïnteresseerd  in deze sportprijzen? Neem dan een kijkje in de online catalogus: www.remasco.nl/catalogus.asp

 

 

rij ballenrij ballenrij ballenrij ballen

 

Wiersma Internationaal Transport V.O.F.

Wiersma transport

Deze sponsor heeft voor de echte Spijkster c.q. Poolster supporter geen introductie nodig. Wie kent niet het transportbedrijf van de familie Wiersma, waar vader Sjoerd begon met zijn eigen vrachtwagen en later zoon Jos ook in het bedrijf zag stappen. Natuurlijk met als grote stille kracht achter de mannen, moeder Gea.

Voetbalvereniging Poolster heeft door de jaren heen een beroep mogen doen op Wiersma transport. Een aantal keren hebben zij, als supporters van de club, over hun hart gestreken en onze vereniging voorzien van nieuwe shirts of tenues. Het leek ons aardig om hier nog eens wat foto’s van te laten zien. Herkent u al deze spelers …..?

Wiersma 01
Wiersma 02

Wiersma 03Wiersma 04